OVER ONS

OUTDOOR GIGANT BESTAAT UIT EEN TIENTAL ENTHOUSIASTE PROFESSIONALS.

Mensen met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken. Sinds kort zijn wij verhuisd naar Rijssen. Dit kwam mede door de sterke groei van ons bedrijf. Wij verkopen bijna alles wat u in de tuin kan vinden. Denk hierbij aan schuttingen, veranda’s, bestrating, speeltoestellen en nog veel meer.

Bent u nieuwsgiering naar onze producten? Aarzel dan niet, maar komt gezellig een keer langs. We hebben uitgebreide showtuinen waar onze producten ten toon gesteld worden. U kunt hier in alle rust doorheen struinen en inspiratie opdoen voor uw droomtuin. Bij Outdoor Gigant staat persoonlijke aandacht en servicegerichtheid voorop. Onze collega’s houden van afspraken. Afspraken waar je wat mee kunt; punctueel en correct.

ONZE WERKWIJZE

Outdoor Gigant heeft werknemers die met passie en ervaring werken. Ons team staat maar liefst 6 dagen per week voor u klaar, van advies tot aan de nazorg. Natuurlijk staan uw wensen bovenaan en daarom is uw input van groot belang. Wij zorgen voor een complete en scherp geprijsde offerte. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen een paar dagen heeft u uw bestelling binnen. Of dat nu een robuuste overkapping is, een douglas schommel of iets als bestrating. Bij ons in het binnen no-time geregeld!

Outdoor Gigant bestaat uit een jong fris team dat staat te trappelen om u te helpen. Wij houden van interactie met de klant. Zo denken wij hardop mee en geven u tips waar u wat mee kunt. Onze organisatie groeit hard. Dit komt door de sterke kwaliteit, het vertrouwen in de klant en de snelle service. Of zou het dan toch komen door de broodjes hamburger, de knakworsten, de smeuïge plakken cake of de cadeautjes voor de kinderen?

De klant kennen en zijn behoeftes begrijpen door openheid en betrouwbaarheid. Dat vinden wij belangrijk! Daarnaast komen wij onze afspraken na. Wij houden de communicatie helder en proberen te begrijpen wat u bedoelt of nodig heeft.

Duurzaamheid is van groot belang in ons bedrijf. Wij proberen hier op elke mogelijke manier rekening mee te houden. Denk hierbij aan milieuvriendelijke machines, bewuste keuzes bij de aanschaf van producten of het gebruik van vervoersmiddelen.

Outdoor Gigant levert FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout. Dit betekent dat ons hout volledig uit duurzame en sociaal beheerde bossen komt. Hierdoor wordt de leefomgeving van de bevolking niet aangetast.

ONS TEAM

LISA

VERKOOP

Hoi Hoi, ik ben Lisa en ik versterk het leuke verkoop team bij Outdoor Gigant. Ik vind het erg leuk om klanten enthousiast te maken over een overkapping van Outdoor Gigant! Bent u op zoek naar een prachtige overkapping voor een scherpe prijs? Dan help ik u daar graag bij. Het is superleuk om bij Outdoor Gigant te werken.

GERLO

BEDRIJFSLEIDER

Ik ben Gerlo en bij dit prachtige bedrijf ben ik werkzaam als bedrijfsleider.
Samen met mijn Collega’s help ik u graag bij het samenstellen van uw overkapping.
Voor alle vragen kunt u bij mij terecht.
Voor een overkapping groot of klein, moet u zeker bij OUTDOOR GIGANT zijn!

GERDIE

SHOWTUIN ONDERHOUD

Hoi! Ik ben Gerdie en ik werk sinds april bij dit leuke bedrijf. Bij Outdoor Gigant houd ik de showtuinen netjes en opgeruimd en maak ik de showroom en kantoren schoon. Dat is best veel werk dus je kan me geregeld vinden in de prachtige showtuinen van Outdoor Gigant.

JASPER

MAGAZIJN

Ik ben Jasper en ik ben degene die het magazijn in het gareel houdt. Ook zet ik samen met mijn collega’s Albert en Rio de bestellingen voor de klanten netjes klaar voor transport en afhaal.

RIAN

ADMINISTRATIE

Hallo! Mijn naam is Rian en ik ben verantwoordelijk voor de administratie binnen Outdoor Gigant. Vanaf de aankoop van uw overkapping tot en met het moment van de levering zorg ik ervoor dat alles financieel goed wordt afgewikkeld. Voor alle vragen rondom uw bestelling en/of facturen kunt u met mij contact opnemen.

MICHIEL

VERKOOP

Hoi. Mijn naam is Michiel en ik ben verkoper binnen dit bedrijf. Het advies geven over onze verschillende producten vind ik erg leuk. Samen met de klant stel ik de offerte op en werk ik de verkochte overkapping uit naar een stuklijst. Ik geniet van mijn werk en hoop nog lang te werken bij Outdoor Gigant!

KARLIEN

ADMINISTRATIE

Hoi! Ik ben Karlien. Ik werk in het weekend bij Outdoor Gigant en help Rian bij de administratie. Je kan bij mij terechtkomen wanneer je een vraag hebt over je factuur. Ook help ik je graag met het afrekenen van de producten die je bij Outdoor Gigant kunt afhalen.

RIK

VERKOOPLEIDER

Mijn naam is Rik en vanaf de start van Outdoor Gigant ben ik werkzaam bij dit leuke bedrijf. In mijn functie als verkoopleider probeer ik ervoor te zorgen dat onze collega’s weten hoe ze u het beste kunnen begeleiden in het verkooptraject. Ook ben ik vaak te vinden achter de laptop of telefoon voor het beantwoorden van alle mails, telefoontjes en offerteaanvragen. Als laatste sta ik graag zelf in de showroom om u op een leuke manier kennis te laten maken met onze producten. Ik hoop u een goed beeld te kunnen geven van wat wij als Outdoor Gigant voor u kunnen betekenen. Mocht u enthousiast zijn, dan lopen wij samen het gehele verkoop traject door.

GEERTEN

MAGAZIJN

Hallo allemaal, ik ben Geerten. Ik werk bij Outdoor Gigant in het magazijn en zorg ervoor dat alle bestellingen op tijd klaarliggen en dat klanten die de bestelling ophalen netjes worden geholpen. Het leukste aan mijn werk vind ik de gezellige sfeer onder de collega’s.

JULIAN

VERKOOP

Hey! Ik ben Julian. Een paar jaar geleden ben ik als stagiair begonnen en nu werk ik fulltime in de verkoop. Ik beantwoord mailtjes, telefoontjes en alle klantvragen in de showroom. Inmiddels heb ik veel kennis verkregen over al onze producten!

ELEASHA

MARKETING

Mijn naam is Eleasha en ik werk als marketingmedewerker bij Outdoor Gigant. Ik houd de social media van ons bedrijf bij en schrijf informatieve blogs. Daarnaast vertegenwoordig ik Outdoor Gigant in verschillende video’s. Ben je benieuwd? Neem eens een kijkje op onze Facebook, Instagram of op ons YouTube kanaal!

MAARTEN

MAGAZIJN

Zaterdag kun je mij vinden in het magazijn. Samen met mijn collega’s pak ik de bestellingen bij elkaar en zorg ik ervoor dat alles klaar staat. Daarnaast help ik de klanten bij het inladen van hun bestellingen.

MICK

VERKOOP

Hoi, ik ben Mick en ik ben de jongste van het bedrijf. Dit jaar ben ik begonnen als verkoop stagiair. Zo beantwoord ik de mail, neem ik de telefoon op en help ik klanten in de showtuin. Ik vind het leuk om klanten van dienst te zijn met al hun vragen en wensen!

MARTIJN

VERKOOP

Hoi, ik ben Martijn en ik loop stage als verkoopmedewerker bij Outdoor Gigant. Ik heet klanten welkom en zorg voor een goede eerste indruk voor de klant. Daarnaast kijk ik vaak mee met collega’s om goed te begrijpen hoe en wat wij allemaal verkopen!

MIEKE

PROJECTLEIDER

Hé, wat leuk dat je ons team bekijkt. Ik ben Mieke en ik houd me vooral bezig met de projecten binnen dit bedrijf. Dus van het berekenen van inkopen tot het bouwen van een site of een vakantie planning maken; alles waar de verkoop of administratie geen tijd voor heeft wordt op mijn bordje gegooid. En dat vind ik juist fantastisch! Daarnaast sta ik op de zaterdagen als verkoper in de showtuinen. Wanneer alle klanten enthousiast de showroom uitgaan, dan is mijn dag geslaagd.

FRANK

LOGISTIEK

Binnen Outdoor Gigant ben ik actief in de zaterdag ploeg. Samen met mijn mede collega’s (ondertussen ook maten) van de logistiek werk ik in het magazijn. Ik zorg ervoor dat alles netjes blijft en dat we goed weten wat er allemaal nog op voorraad is.

DENNIS

MAGAZIJN

Hé! Ik ben Dennis. Mij noemen ze wel eens de zaagmachine van Outdoor Gigant. Op de zaterdag maak ik de bestellingen klaar en zaag ik het hout hiervoor op maat. Ook help ik de klanten met het inladen van hun gekochte spullen. Ik werk op zaterdag met veel jongens in het magazijn en na werktijd drinken we dan een biertje. Ik kan me geen beter zaterdagbaantje wensen!

ARJAN

MAGAZIJN

Ik ben Arjan en zaterdag werk ik in het magazijn. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat alles er netjes uitziet en dat we een goed overzicht hebben over de voorraad. Ook help ik mijn collega’s met het klaarzetten van bestellingen en help ik klanten die een bestelling komen ophalen.

JAN

GASTHEER

Ik ben Jan van Jan’s pleintje. Zaterdag zorg ik voor de catering en de gezelligheid. Samen met het team van Outdoor Gigant vind ik het leuk om op zaterdag tussen de klanten rond te lopen. Ik zorg voor een lekker broodje hamburger of een braadworst.

MARIJKE

MARKETING

Hoi hoi! Ik ben Marijke en ik ben zaterdags bezig binnen het marketingteam. Ik ga vooral bij de klanten in de buurt langs om mooie foto’s van de overkappingen te maken voor op de website. Kan ik binnenkort ook een mooi plaatje schieten van uw Outdoor Gigant overkapping?