Meestgestelde vragen

Kan ik mijn voorkeur aangeven voor een levertijdstip?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij geven aan vanaf welke datum je product kan worden geleverd. Daarna kunt u zelf een gewenste leverdatum kiezen.

Kan mijn bestelling op de Waddeneilanden worden geleverd?

Onze transporteur levert in heel Nederland en België, zo ook op de Waddeneilanden. Hiervoor vragen wij een extra toeslag.

Met welke vervoerder wordt mijn bestelling verzonden?

Onze overkappingen worden bezorgd door transport bedrijf ‘Wessels Rijssen’. Kleine bestellingen worden bezorgd door postNL of door Logique.

Wanneer is het bezorgtijdstip bekend?

Een dag voordat uw bestelling wordt bezorgd, krijgt u een mail van onze transporteur met de verwachte bezorgtijd.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten hangen van je bestelling af. Kleine pakketten worden door een koerier bezorgd, grote overkappingen worden met een vrachtwagen bezorgd. De bezorgkosten hangen ook van het formaat van je producten af.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

We zijn sinds kort gevestigd aan de Nikola Teslastraat 3, 7442 PC in Nijverdal. Hier kunt u onze showtuin en showroom bekijken, waar we meerdere Douglas overkappingen hebben staan.

Welke producten kan ik bekijken in de showtuinen?

Onze showtuinen zijn de hele week te bekijken. Op woensdag hebben we koopavond tot 21.00 uur.

Hoe vraag ik een offerte aan?

U kunt een offerte aanvragen tijdens een bezoek aan onze showtuinen, via de telefoon of via de mail. Mocht u ons een mail sturen, dan is het handig als u de gewenste afmetingen en een omschrijving van de overkapping doorgeeft. Ook kunt u eventueel een schets meesturen of een aantal foto’s van soortgelijke overkappingen.

Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt bij ons contant betalen maar ook met een factuur via de mail. Daarnaast is pinnen bij ons op locatie mogelijk.

Wat zijn de eigenschappen van douglas hout?

Douglas hout is een enorm sterke houtsoort. Dit is vooral erg handig bij de bouw van een overkapping. Daarnaast gaat onbehandeld Douglas hout wel 10 tot 15 jaar mee!

Waarvoor kan ik douglas hout gebruiken?

Eigenlijk is de vraag: ‘waar kan je douglas hout niet voor gebruiken?’. Met douglas hout kan je van alles bouwen. Denk aan opbergkasten, bedden, plantenbakken en natuurlijk overkappingen!