23 oktober 2021

Haal je kunstgras bij Outdoor Gigant

Sta je op het punt om een nieuwe tuin aan te leggen of ben je toe aan een nieuw gazon? Zoek niet langer en ga voor kunstgras van Outdoor Gigant! Wist je dat wij verschillende soorten kunstgras verkopen van wel 18 tot 40 mm hoog? Genoeg om uit te kiezen dus. Ben je benieuwd waarom je voor kunstgras zou moeten kiezen? Hieronder zijn vier voordelen van kunstgras te lezen!

1. Ideaal voor kleine kinderen

Wanneer je kinderen of kleinkinderen vaak achterin je tuin spelen, is kunstgras de ideale oplossing. Geen groene knieën meer of vlekken die er moeilijk uit gaan. De kinderen kunnen lekker vrij spelen op het gazon.

2. Minder ongedierte

Een kunstgrasmat trekt minder ongedierte dan echt gras. Je kan er in de zomer dus zonder zorgen op gaan liggen. Geen last van mieren en andere beestjes op je handdoek dus!

3. Het hele jaar een strak gazon

Nooit meer last van gras met gele plekken en nooit meer eindeloos water sproeien. Jouw kunstgras gazon heeft geen last van de wisselende seizoenen. Het ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

4. Minder tuinonderhoud

Als je een onderhoudsvriendelijke tuin wilt, is kunstgras een goede optie. Aan het kunstgras hoef je namelijk bijna geen onderhoud te plegen.  Zo hoef je niet te maaien, te verticuteren of het gazon te bemesten. Dit scheelt enkele uren, die je ook kunt gebruiken om lekker in je tuin te zitten en te genieten van de zon.

Wil je ons kunstgras graag in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze showroom!