VACATURES

Hier vind je onze recente vacatures. Om te solliciteren kun je een mail sturen met je CV en motivatiebrief naar mieke@outdoorgigant.nl

vacatures

OPENSTAANDE VACATURES:

VERKOOPMEDEWERKER

Fulltime

MAGAZIJNMEDEWERKER

Fulltime, Parttime & Stage

ONZE WERKWIJZE

Outdoor Gigant heeft werknemers die met passie en ervaring werken. Ons team staat maar liefst 6 dagen per week voor u klaar, van advies tot aan de nazorg. Natuurlijk staan uw wensen bovenaan en daarom is uw input van groot belang. Wij zorgen voor een complete en scherp geprijsde offerte. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen een paar dagen heeft u uw bestelling binnen. Of dat nu een robuuste overkapping is, een douglas schommel of iets als bestrating. Bij ons in het binnen no-time geregeld!

Outdoor Gigant bestaat uit een jong fris team dat staat te trappelen om u te helpen. Wij houden van interactie met de klant. Zo denken wij hardop mee en geven u tips waar u wat mee kunt. Onze organisatie groeit hard. Dit komt door de sterke kwaliteit, het vertrouwen in de klant en de snelle service. Of zou het dan toch komen door de broodjes hamburger of de knakworsten?

De klant kennen en zijn behoeftes begrijpen door openheid en betrouwbaarheid. Dat vinden wij belangrijk! Daarnaast komen wij onze afspraken na. Wij houden de communicatie helder en proberen te begrijpen wat u bedoelt of nodig heeft.

Duurzaamheid is van groot belang in ons bedrijf. Wij proberen hier op elke mogelijke manier rekening mee te houden. Denk hierbij aan milieuvriendelijke machines, bewuste keuzes bij de aanschaf van producten of het gebruik van vervoersmiddelen.

Outdoor Gigant levert FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout. Dit betekent dat ons hout volledig uit duurzame en sociaal beheerde bossen komt. Hierdoor wordt de leefomgeving van de bevolking niet aangetast.