Vacature: performance marketeer

Ben jij zo’n persoon die alles eruit wil halen wat erin zit? Voel je je een marketeer in hart en nieren? Dan pas jij bij ons!

Over Outdoor Gigant
Outdoor Gigant Is 5 jaar geleden gestart en is inmiddels een familie van 46 personen (20 fulltimers). Door de snelle groei zijn we vorig jaar verhuisd naar Nijverdal waar we een prachtige showroom hebben met meer dan 20 overkappingen. We denken dat we onze groei te danken hebben aan de gedrevenheid die elke medewerker tot in zijn vezels bezit.

Ons team

Ons marketingteam bestaat uit een klein maar zeer gedreven team, samen met je collega’s werk je om nieuwe leads en klanten te werven. We zijn self-made; we voeren verschillende tests uit om te kijken welke marketing het beste bij ons bedrijf past en proberen vaak nieuwe dingen uit. Ons team kenmerkt zich door enthousiasme en gedrevenheid. Hierdoor groeien we snel en zijn we op zoek naar een leuke aanvulling voor ons team. Je neemt actief deel in ons team en denkt op alle marketingvlakken mee. Je bent uitvoerend en zelfstandig in je werkzaamheden.

Taken

We zoeken een persoon die fulltime beschikbaar is en al enige marketing kennis en ervaring heeft. Je zult o.a. bezig gaan met;

  • Google Ads
  • Merchant Center feed up-to-date houden
  • Data analyseren met Google Analytics 4
  • Google Tag Manager
  • Conversie optimaliseren
  • Conversie tracking verbeteren
  • WordPress website onderhouden
  • Online meetbaarheid van klantreis inzichtelijker maken

Meer weten?

Hier vindt je wat uitleg van een aantal werkzaamheden:

Google Ads & Merchant Center feed up-to-date houden

Jij maakt, beheert en optimaliseert onze Google Ads en Merchant Center feed. Dit alles om zoveel mogelijk geïnteresseerde klanten te bereiken. Het is van belang dat je beslissingen maakt gebaseerd op data.

Data analyseren met Google Analytics 4

Data is leidend in marketing, zonder data kun je niet verbeteren. Data gebruik je om a/b test kritisch te kunnen bekijken en verbeteren. Ook gebruik je het om de klantreis beter inzichtelijk te maken en te verbeteren.

Google Tag manager

Naast het analyseren van data, is het ook belangrijk om nieuwe aanknopingspunten te blijven meten in de klantreis. Wij gebruiken hiervoor een server-side koppeling via Google Tag manager.

Website beheer in WordPress

Je beschikt over goede kennis van WordPress en hebt de vaardigheid om de website te beheren en nieuwe content toe te voegen. Dit doe je met een oog voor de huisstijl van Outdoor Gigant en met een strategische blik.

Conversie optimalisatie

Outdoor Gigant streeft ernaar om de conversie te verbeteren, om zo meer klanten te kunnen bedienen. Hier ga je mee aan de slag om dit te verbeteren. Onze webdeveloper kan dit in de praktijk brengen.

Conversie tracking optimaliseren

De kwaliteit van data wordt steeds belangrijker. Door de cookieless future op veel browsers. Dit proberen wij te verbeteren met Google tag manager en ons eigen custom crm-systeem (voor meer first party data).

Online meetbaarheid van klantreis inzichtelijker maken

Met een jou inlevend vermogen ben jij in staat om de klantbeleving verder uit te denken en in te vullen. Hier proberen wij een structeer in te creëeren waar wij op kunnen bouwen en verder kunnen opschalen.

E-mail marketing & marketing automation

Kennis van e-mailmarketing en marketing automation is een pre, aangezien dit een essentieel aspect is binnen online marketing. Het stelt ons in staat om de relatie met de klant op een persoonlijker niveau te brengen door middel van hiervan.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via het contactformulier. We hopen je snel te verwelkomen in ons leuke team!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.