Artboard 1 18.06.06

Vacature: magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een fulltime en een parttime magazijnmedewerker. Bij Outdoor Gigant verkopen we hout, overkappingen en complete tuinen. We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar iemand die ons een handje kan helpen. Je komt te werken in ons magazijn waar je bestellingen verzamelt, klaarlegt en klanten helpt met het ophalen van hun bestelling. Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag. De werktijden kunnen in overleg vastgesteld worden!


vacature verkoop

Vacature: Verkoopmedewerker

Outdoor gigant, een bedrijf waar je wilt werken!

Ongeveer 7 jaar geleden begon het allemaal in een hal van 800m2, 4 jaar later beschikten wij over een terrein van 3000m2. In januari 2023 verhuizen wij opnieuw, ditmaal naar Nijverdal waar wij een kavel beheren van maar liefst 8000M2. Een team wat begon met 5 collega’s is in een raptempo uitgegroeid naar 35 giants. Dit geeft vast een indruk van het succes en de gigantische groei die wij met ons gedreven team hebben bereikt. 

Jij als verkoper

Als verkoper verkoop je ons brede assortiment tuinmaterialen vanuit onze spiksplinternieuwe showroom aan particulieren en bedrijven. Denk hierbij aan douglas overkappingen, complete schuren, poolhouses en 1000 andere tuinartikelen. Je adviseert klanten en zet hun wensen op een enthousiaste wijze om in concrete orders. jouw gedrevenheid en passie laat je elke klant met een fijn en voldaan gevoel naar huis gaan.

 • Je bent proactief en stapt gemakkelijk op klanten af om een gesprek met hen aan te knopen
 • Je bent oprecht geïnteresseerd en verkoopt graag vanuit een adviserende rol
 • Je bent een bron van inspiratie en ideeën om een droomtuin te creëren voor elke klant
 • Je bent inzetbaar op de zaterdag en een van de feestdagen
 • Je houdt maandelijks een plekje vrij in je agenda voor een bruisend fuifje

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast & gemotiveerd team dat elke dag tot het uiterste gaat. Met collega’s die veel kennis hebben van het vak tillen wij jou snel naar een hoog niveau om binnen no-time mee te draaien in de verkoop. Dit gebeurt allemaal vanuit onze schitterende nieuwe showroom in Nijverdal.

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Vooruitzicht op een vast contract
 • Ruim aantal vakantie dagen
 • Goede pensioenopbouw
 • Overwerk maaltijden worden geregeld
 • Prachtige bedrijfsuitjes, feestjes en vrijmibo’s in onze nieuwe kantine/saloon
 • Heerlijke hamburgers en een goed gevulde koelkast op de zaterdagen
 • Enthousiaste collega’s

Dienstverband

 • Fulltime
 • Parttime
 • BBL / BOL

ONZE WERKWIJZE

Outdoor Gigant heeft werknemers die met passie en ervaring werken. Ons team staat maar liefst 6 dagen per week voor u klaar, van advies tot aan de nazorg. Natuurlijk staan uw wensen bovenaan en daarom is uw input van groot belang. Wij zorgen voor een complete en scherp geprijsde offerte. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen een paar dagen heeft u uw bestelling binnen. Of dat nu een robuuste overkapping is, een douglas schommel of iets als bestrating. Bij ons in het binnen no-time geregeld!

Outdoor Gigant bestaat uit een jong fris team dat staat te trappelen om u te helpen. Wij houden van interactie met de klant. Zo denken wij hardop mee en geven u tips waar u wat mee kunt. Onze organisatie groeit hard. Dit komt door de sterke kwaliteit, het vertrouwen in de klant en de snelle service. Of zou het dan toch komen door de broodjes hamburger, de knakworsten, de smeuïge plakken cake of de cadeautjes voor de kinderen?

De klant kennen en zijn behoeftes begrijpen door openheid en betrouwbaarheid. Dat vinden wij belangrijk! Daarnaast komen wij onze afspraken na. Wij houden de communicatie helder en proberen te begrijpen wat u bedoelt of nodig heeft.

Duurzaamheid is van groot belang in ons bedrijf. Wij proberen hier op elke mogelijke manier rekening mee te houden. Denk hierbij aan milieuvriendelijke machines, bewuste keuzes bij de aanschaf van producten of het gebruik van vervoersmiddelen.

Outdoor Gigant levert FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout. Dit betekent dat ons hout volledig uit duurzame en sociaal beheerde bossen komt. Hierdoor wordt de leefomgeving van de bevolking niet aangetast.