Artboard 1 18.06.06

Vacature: magazijnmedewerker

Ben jij een echte aanpakker, die houdt van gezelligheid? Lees dan verder!

In ons hard groeiende magazijn is er plaats voor zowel een fulltime als parttime collega, ook hebben wij altijd ruimte voor een stagiair. In de eerste plaats is jouw taak om bestellingen te pakken. Dit bestaat uit overkappingen van op maat gezaagde douglas balken en klein materiaal. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het aanvullen van het magazijn en de voorraad evalueren. Wanneer jij dit helemaal onder de knie hebt, word je ook gevraagd om mee te helpen in onze zagerij. Je werkt hier met verschillende zagen en een CNC machine. Van ruwe balken maak jij maatwerk en zorg jij dat alle machines blijven draaien.

Als magazijn medewerker denk je ook mee in de bedrijfsstructuur. Het team denkt mee in de planning, de locatie stellingen en ze stellen verbeteringen voor, op het gebied van veiligheid en tact. Iedereen is bij ons gelijk, er wordt dan ook van iedereen een gelijke inzet verwacht, ook als het gaat om het netjes en schoonhouden van het magazijn. Heb jij geen heftruckcertificaat? Geen probleem, wij helpen graag een handje.

Bij Outdoor Gigant wordt er naar je geluisterd, niet alleen tijdens een teamoverleg, maar ook tijdens de borrels. We houden van gezelligheid, maar ook van hard werken. Op woensdagavond en op zaterdag hebben wij altijd een borrel en kletsen we bij. We zijn een jong, groeiend team en op deze manier blijven wij op de hoogte van elkaar. Iedereen kan zichzelf zijn en het voelt als één grote familie.

Ben jij helemaal enthousiast geworden? Bel naar 0548-209022 en vraag naar Gerlo of mail hem (gerlo@outdoorgigant.nl) Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom, loop vrijblijvend binnen en maak een praatje.


ONZE WERKWIJZE

Outdoor Gigant heeft werknemers die met passie en ervaring werken. Ons team staat maar liefst 6 dagen per week voor u klaar, van advies tot aan de nazorg. Natuurlijk staan uw wensen bovenaan en daarom is uw input van groot belang. Wij zorgen voor een complete en scherp geprijsde offerte. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen een paar dagen heeft u uw bestelling binnen. Of dat nu een robuuste overkapping is, een douglas schommel of iets als bestrating. Bij ons in het binnen no-time geregeld!

Outdoor Gigant bestaat uit een jong fris team dat staat te trappelen om u te helpen. Wij houden van interactie met de klant. Zo denken wij hardop mee en geven u tips waar u wat mee kunt. Onze organisatie groeit hard. Dit komt door de sterke kwaliteit, het vertrouwen in de klant en de snelle service. Of zou het dan toch komen door de broodjes hamburger, de knakworsten, de smeuïge plakken cake of de cadeautjes voor de kinderen?

De klant kennen en zijn behoeftes begrijpen door openheid en betrouwbaarheid. Dat vinden wij belangrijk! Daarnaast komen wij onze afspraken na. Wij houden de communicatie helder en proberen te begrijpen wat u bedoelt of nodig heeft.

Duurzaamheid is van groot belang in ons bedrijf. Wij proberen hier op elke mogelijke manier rekening mee te houden. Denk hierbij aan milieuvriendelijke machines, bewuste keuzes bij de aanschaf van producten of het gebruik van vervoersmiddelen.

Outdoor Gigant levert FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout. Dit betekent dat ons hout volledig uit duurzame en sociaal beheerde bossen komt. Hierdoor wordt de leefomgeving van de bevolking niet aangetast.