Vacature

Vacature

Gezocht!

Office medewerker met administratieve achtergrond! (M/V) (fulltime/parttime)

Als Office Manager ben je de spil in een sterk groeiende organisatie die daardoor continu in beweging is. Wij vragen iemand met goede klant- en service gerichte eigenschappen met administratieve vaardigheden en kwaliteiten om ook de administratie op orde te houden. maar dat vind jij juist leuk!...

En wat verstaan we daar dan onder? Iemand die er van houdt om contact te hebben met klanten en leveranciers, mensen enthousiasmeert en een control freak is.

We zoeken een duizendpoot, want wij missen handjes die ons helpen, om in de waan van de dag,  alles op orde te houden. Ben jij de persoon, waarbij je leven op orde is, maar je mist alleen net die ene leuke baan? En je bent ook nog zo iemand, die alles goed geregeld wilt hebben? Dan hebben wij “jouw” droombaan!

Outdoor Gigant is een startend bedrijf (1,5 jaar), en wij verkopen douglas hout, overkappingen en complete tuinen. We zijn een jong bedrijf met jonge werknemers. Wij zijn innovatief en gedreven, waardoor wij zó snel groeien, dat we jou nodig hebben. 


Een greep van wie wij zoeken:

- Spontaan persoon, die graag een spin in het web is.

- Collegiaal, je hebt het al gedaan, voor we je het kunnen vragen.

- Je bent structureel en houd graag grip.

- Enthousiast is en energie geeft. Wat we krijgen geven we terug.

- Met jou blijft onze administratie op orde.


Hoe ziet je dag eruit?

We starten met een kopje koffie of thee met alle medewerkers. Dit zijn er doordeweeks ongeveer 8 en op zaterdag ongeveer 15. We stappen achter onze pc en worden blij van alle mailtjes die we krijgen. Bestellingen doen, leveringen inplannen, orders verwerken en factureren, alles om de klant vanaf aankoop tot aflevering te helpen. Hier komt een stuk administratie bij kijken maar dat vind jij juist leuk! De dag is al bijna om en je loopt je postvak nog even na, informeert je collega’s over lopende zaken. Met trots verlaat je Outdoor Gigant en kijk je alweer uit naar de volgende dag want het werk en de collega’s zijn zo leuk.


Als je komt solliciteren ben je:

- Een representatief persoon met een grote glimlach

- Iemand geordend kan werken.

- Iemand die bom vol energie zit

- Een diploma op zak heeft (MBO en/of HBO commercieel, administratie)

- Klant- en servicegericht

- Stressbestendig


Voel jij je aangesproken voor deze functie? En ben je 24 tot 40 uur beschikbaar? Ervaring in deze vele taken is natuurlijk niet voor alles nodig. We helpen je graag en leren je graag wat bij.

 

Stuur je cv en motivatiebrief naar mieke@outdoorgigant.nl

https://www.outdoorgigant.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.