Vacature

Vacature

Gezocht!

Verkoper voor de zaterdagen! (M/V) (parttime)


Heb jij zin om op de zaterdagen je handen uit de mouwen te steken? Heb jij de ambitie om een echte topverkoper te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken een medewerker of medewerkster die ons team wil versterken in de vorm van verkoopmedewerker. We zoeken een persoon die enthousiast is en zeker is van zichzelf, het bedrijf en het product! Ervaring in deze branche is niet nodig, we leren je graag wat bij.

Outdoor Gigant is een startend bedrijf (1,5 jaar), en wij verkopen douglas hout, overkappingen en complete tuinen. We zijn een jong bedrijf met jonge werknemers. Wij zijn innovatief en gedreven, waardoor wij zó snel groeien, dat we jou nodig hebben.


Een greep van wie wij zoeken:

- Spontaan persoon

- Collegiaal, je hebt het al gedaan, voor we je het kunnen vragen.

- Enthousiast en energiek is. Wat we krijgen geven we terug.

- Met jou halen we onze verkoopdoelstellingen, jij haalt alles uit de order.


Hoe ziet je dag eruit?

We starten ‘s morgens om 8 uur met een bakje koffie. We nemen de taken van de dag door en daarna gaat iedereen vrolijk aan de slag. Je hoofdtaak is verkopen in de showtuin maar het kan ook voorkomen dat je een dag gastheer bent en mensen voorziet van lekkere broodjes hamburger en koffie. Je knippert twee keer met je ogen en het is alweer half vier/ op zaterdagen is het zo’n gezellige drukte! Wanneer het erg druk is geweest kan het zijn dat je even moet overwerken om alle klanten terug te bellen of om nog wat uit te werken. Wanneer iedereen klaar is pakken we een biertje om het weekend officieel in te luiden. Met trots verlaat je Outdoor Gigant en kijk je alweer uit naar de volgende week want het werk en de collega’s zijn zo leuk.


Voel jij je aangesproken voor deze functie? En ben je elke zaterdag beschikbaar?

 

Stuur je cv en motivatiebrief naar mieke@outdoorgigant.nl

https://www.outdoorgigant.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.