WELKOM BIJ OUTDOOR GIGANT MAAK JE TUIN ZOMERKLAAR!

WELKOM BIJ OUTDOOR GIGANT KWALITEIT VOOR EEN NETTE PRIJS!

EEN KIJKJE BIJ ONZE KLANTEN

BESCHUT BUITEN ZITTEN ONDER EEN TERRASOVERKAPPING

GENIET HEEL HET JAAR DOOR VAN UW TUIN!

Onze relatie met u

De klant kennen en zijn behoeftes begrijpen door openheid en betrouwbaarheid, dat vinden wij belangrijk! Daarnaast komen wij onze afspraken na. Wij houden de communicatie helder en proberen te begrijpen wat u bedoelt of nodig heeft.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is van groot belang in ons bedrijf. Wij proberen hier op elke mogelijke manier rekening mee te houden. Denk hierbij aan milieuvriendelijke machines, bewuste keuzes bij de aanschaf van producten of het gebruik van vervoersmiddelen.

Duurzaamheid hout

Outdoor Gigant levert FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout. Dit betekent dat ons hout volledig uit duurzame en sociaal beheerde bossen komt. Hierdoor wordt de leefomgeving van de bevolking niet aangetast.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@OUTDOORGIGANTRIJSSEN
  • De absolute nummer een als het gaat om tuintegels met weinig onderhoud. We hebben het natuurlijk over de keramische tuintegel Keramische tuintegels zijn ontzettend sterk en passen in iedere tuin. Daarnaast zijn de tegels uiterst kleurvast en nagenoeg onderhoudsvrij! Wij hebben verschillende keramische tegels uit Italië en Spanje. Doordat we restpartijen verkopen, is het bij ons ook nog eens een stuk goedkoper dan bij de concurrent Voor vragen of voor het maken van een afspraak, kan je bellen naar (0548—209022)
  • Er is weer een prachtig exemplaar geplaatst in Rijssen Deze klanten wisten precies wat ze wilden hebben. Nadat ze hadden besteld, kon het pakket snel worden opgehaald. Er is gekozen voor een prachtig wit plafond en er is ook wat leuks gedaan met de tegels. Zoals je ziet lopen de terrastegels voor een deel door onder hun overkapping. Hoe leuk is dat?
  • Deze klant liet ons hout niet op een plek, maar op wel drie plekken in de tuin terugkomen! De familie Broeks wilde graag een overkapping over hun buitenkeuken, maar plaatste daarnaast ook nog een mooie poort en een schuur. Knap werk van een tevreden klant!⚒️
  • Dit wil iedereen toch in de tuin hebben staan? De familie Arends uit Rijssen heeft met behulp van hun buurman een mooie overkapping met een plat dak geplaatst. Ze wisten wat ze wilden en hebben samen met de buurman een ontwerp getekend. We kregen te horen dat ze erg blij zijn met het resultaat en dat snappen we zeker. Het ziet er prachtig uit!
  • Wij wensen iedereen fijne paasdagen!
  • Wist je dat…. Wij scherp geprijsde all-in aanbiedingen hebben? Deze pakketten worden compleet geleverd zoals op de afbeelding. We hebben er een heleboel in onze Instagram winkel en op de site staan, neem snel een kijkje! Welk type zou jij graag in je tuin willen hebben?
  • Deze klant uit Holten wilde niet niet één, maar twee overkappingen van Outdoor Gigant laten plaatsen Een daarvan is deze prachtige overkapping met een zadeldak waar je heerlijk onder kan zitten. Heb je het authentieke dak al gezien? De combinatie van dakpannen en riet maakt het een echte eyecatcher! Daarnaast koos deze klant ook voor een grote schuur met wel drie verschillende functies. Zo is er ruimte voor de schuur, een plek waar de auto droog geparkeerd kan worden en last but not least; het rechter gedeelte is een paardenstal!
  • Je hebt deze foto vast al voorbij zien komen in verband met onze winactie aan het begin van de maand. Wat een mooi plaatje hè? We kregen naar aanleiding van de winactie veel aanvragen van pergola’s en dat snappen we goed. Het is namelijk echt een prachtige toevoeging aan je tuin! We hebben nu ook verschillende pergola’s toegevoegd op onze website, zodat het voor jullie nog makkelijker is om een pergola bij ons te bestellen Zou jij deze ook graag in je tuin willen hebben? (Link naar de pergola

EEN OVERKAPPING DIE AANSLUIT
BIJ UW EIGEN STIJL

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE !
Dit product heb je zojuist toegevoegd aan je winkelwagen: